X
GO
  • Stem en Beeld

Stem&Beeld

 “Al spelend en experimenterend met je eigen stem of met de materialen in je handen,
komen je eigen klanken of beelden naar buiten, precies vanuit waar je nu bent.
Welke ruimte ontstaat wanneer jouw klank of beeld er helemaal kan zijn? “

  

Omdat erover praten soms niet meteen lukt.

Stem en Beeld is mijn praktijk voor creatieve therapie en stemcoaching bij problemen op het werk, levensfase-vragen, stemproblemen, identiteitvragen, emotiehantering, rouw- en verlies en stressklachten. 

Voor wie >

Als inzicht niet voldoende heeft geholpen.

Het gaat bij mij om ervarend en spelend leren. De universele taal van stemwerk en beeldend werk combineer ik met gesprek. Voelen, denken en doen komen langs deze weg bij elkaar.

 Hoe werkt het? >

Om een andere kant in jezelf aan te boren

Na bijna 30 jaar als beeldend therapeut gewerkt te hebben binnen teams in de geestelijke gezondheidszorg, startte ik mijn eigen praktijk Stem&Beeld. Steeds zoek ik waar veiligheid en uitdaging elkaar raken.

Hetty Klompé >


Stem en Beeld

  • Praktijkadres : Voetiusstraat 3
  • 3512 JL, Utrecht
  • 06 - 125 145 84
  • info@stemenbeeld.nl

Hetty Klompé, beeldend therapeut , stemcoach, vaktherapeut, trainer te Utrecht.

Welkom op mijn website. Hier is te lezen en proeven wat ik zoal doe en wie ik zoal ben in mijn werk. Er is veel informatie die wellicht juist weer vragen oproept. U kunt me ook gewoon bellen daarover. Ik ben vooral benieuwd naar ieders andere kant, de kant die zich ongevraagd aandient of juist schoorvoetend. Een andere kant in jezelf aanboren, kan van vitaal belang zijn. Het kan helpen om veranderingen in uw leven en werk positief aan te gaan. Die andere kant wordt meestal niet aangeboord door alleen te denken of veel te praten over de vragen en problemen. Als stemcoach en beeldend therapeut werk ik vooral met beeldende technieken en het laten klinken van de stem om dit proces op gang te brengen. Dit geeft toegang tot een ander deel van jezelf buiten de bekende woorden en gedachten om. Ik nodig uit om 'buiten de lijntjes' te kleuren, en naar een ander geluid in jezelf te luisteren. Het doel is om uw eigen weg weer te vinden in vertrouwen en groei. Lees meer: voor wie?


Stem&Beeld is mijn praktijk voor beeldende therapie en stemcoaching bij vragen / problemen t.a.v. het werk, levensfase-vragen, stemproblemen, identiteitsvragen, emotiehantering, stressklachten, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten, rouw en verlies. Daarnaast ontwikkel ik (team-)workshops en communicatietrainingen op aanvraag. Lees verder bij aanbod.


Beeldend werk en Stemexpressie, meer dan praten

Het gaat bij mij om ervarend en spelend leren. De universele taal van stemwerk en beeldend werk combineer ik met gesprek. Voelen, denken en doen komen langs deze weg bij elkaar. Bij oude rituelen in vele culturen zijn deze non-verbale aspecten niet voor niets volop vertegenwoordigd. Zij helpen om het innerlijk weten te activeren en werken verbindend op de kruispunten in ons leven. Hoe dit in therapie kan worden ingezet? Lees meer: Stem&Beeld.

Deskundig

Ik faciliteer herstelprocessen, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en professionele leerprocessen. Daarbij zoek ik het raakvlak van veiligheid en uitdaging op. Na bijna 30 jaar als beeldend therapeut gewerkt te hebben binnen teams in de geestelijke gezondheidszorg, startte ik eind 2008 mijn eigen praktijk Stem&Beeld. Lees meer: Hetty Klompé.