X
GO

Informatieve links

 

Filmpjes over beeldende therapie zie je onder deze link, er komen zowel cliënten als therapeuten aan het woord. Deze link is hleaas tijdelijk buiten gebruik.

 

Filmpjes over vaktherapie    zie je onder deze link, er komen zowel cliënten als therapeuten aan het woord en je ziet ook andere vormen van therapie zoals drama, muziek, dans en psychomotoretherpie. Deze link is helaas tijdelijk buiten gebruik.

 

Vaktherapeuten 030   is een door mij opgericht samenwerkingsverband van vaktherapeuten (beeldend, dans, muziek, psychomotore therapie endrama) met allen een eigen praktijk in de regio en stad Utrecht ( het 030- gebied).

 

Emerging Body Language is een lichaamsgerichte communicatiemethode, ontwikkeld door Marijke Rutten-Saris. Deze methode is een van de steunende ingrediënten binnen de therapie.

 

Loopbaancoach Rien Hordijk is een doorleefd en zeer ervaren coach bij loopbaan vragen en problemen, Hordijk-Loopbaanperspectief. alsloopbaanbelegeiding nodig blijkt na een therapietraject, kan ik hem aanbevelen.

 

Het NVPA, beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten is de beroepsvereniging voor aanvullende of complementaire geestelijke gezondheidszorg, waar informatie over kwaliteitsbewaking en vergoeding te vinden is. Het NVPA onderhoudt contacten met de zorgverzekeraars zodat deze hulp binnen het vergoedingenpakket van de aanvullende zorg blijft vallen.

 

Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie is de beroepsvereniging voor beeldend therapeuten waar ook veel informatie te vinden is over dit vak.

 

Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) is een koelpelorganisatie die zich richt op de kwaliteitsontwikkeling en plaatsbepaling van vaktherapeuten in de Geestelijke Gezondheidszorg. En ook zij onderhandelen met zorgverzekeraars over de vergoeding.

 

Homeopatisch arts Maria Klompé is zeer ervaren en de homeopatische behandeling sluit nauw aan bij mijn werkwijze in beeldende therapie. Wanneer aanvullende hulpverlening nodig is, blijkt de combinatie van deze beide richtingen goed te werken.