X
GO

Tarief en vergoeding

Starten met coaching of een therapietraject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kun je kosten besparen?

 

Kostenbeperking bij coaching:

Starten met een coachingtraeject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kun je kosten besparen?

  • Bij werkgerelateerde problematiek ( je klachten onstaan op de werkvloer maar niet direct door het werk zelf) kan je bedrijfsarts / werkgever /ww-begeleider er voor kiezen om je een coachingtraject bij mij aan te bieden. Hiermee kan langdurig uitval worden voorkomen of bekort. Je werkgever kan dit als bedrijfskosten aftrekken of hiervoor zijn verzekering aanspreken. Ik kan de folder toesturen op verzoek en maak vooraf een offerte voor het traject.
  • Coaching particulier: Heb je een eigen bedrijf, dan kun je de coaching voor werkgerelateerde vragen opvoeren als bedrijfskosten bij de belasting.

 

Vergoeding van therapie in 2018 uit je aanvullende ziektekostenverzekering:

Starten met een therapietraject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kun je kosten besparen?

  • Voor deze behandeling wordt het verplichte eigen risico NIET eerst aangesproken. Heb je een aanvullende verzekering, kijk dan bij de volgende links:  vergoeding als NVPA therapeut  of  vergoeding als Vaktherapeut .
  • Ook kun je zien op de zorgaanbieders-zoekmachine van je verzekering zien of ze 'Stem&Beeld' als zorgaanbieder erkennen. 
  • Kom je er niet uit, wat ik goed kan begrijpen, dan help ik graag om het uit te zoeken, en vaak kan ik samen met de verzekering helder krijgen hoeveel er wordt vergoed. (zie ook hieronder).
  • Wanneer je reeds in ambulante behandeling bent bij een psychotherapeut of psychiater, kun je overleggen of je kunt worden doorverwezen naar een traject bij Stem&Beeld. Soms wordt deze therapie dan vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Wees welkom met vragen hierover.

 

Tarieven vanaf januari 2018 .

Een oriëntatiegesprek is € 20,00 contant te voldoen.

Je kunt met mij overleggen over een aangepaste betaalregeling als betaling ineens te moeilijk is. Wil je een eindverslag over je traject dan breng ik een uur in rekening. Over coaching wordt nog 21% BTW extra berekend.

  • Particulier uurtarief: € 75,00 per uur.
  • Studenten en U-pas houders voor € 64,00 per uur.
  • Particulier tarief op zaterdag in overleg voor € 85,00 per uur.

 

Disclaimer: aan (eventuele fouten in) bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.