X
GO

Tarief en vergoeding

Starten met coaching of een therapietraject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kunt u kosten besparen?

 

Kostenbeperking bij coaching:

Starten met een coachingtraeject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kunt u kosten besparen?

  • Bij werkgerelateerde problematiek ( klachten onstaan op de werkvloer maar niet direct door het werk zelf) kan ue bedrijfsarts / werkgever /ww-begeleider er voor kiezen om u een coachingtraject bij mij aan te bieden. Hiermee kan langdurig uitval worden voorkomen of bekort. Uw werkgever kan dit als bedrijfskosten aftrekken of hiervoor zijn verzekering aanspreken. Ik kan de folder toesturen op verzoek en maak vooraf een offerte voor het traject.
  • Coaching particulier: Heeft u een eigen bedrijf, dan kunt u de coaching voor werkgerelateerde vragen opvoeren als bedrijfskosten bij de belasting.

 

Vergoeding van therapie in 2018 uit uw aanvullende ziektekostenverzekering:

Starten met een therapietraject betekent een positieve investering in jezelf. Hoe kunt u kosten besparen?

  • Voor deze behandeling wordt het verplichte eigen risico NIET eerst aangesproken. Heeft u een aanvullende verzekering, kijk dan bij deze volgende links:  vergoeding als NVPA therapeut  of  vergoeding als Vaktherapeut .
  • Ook kunt u zien op de zorgaanbieders-zoekmachine van uw verzekering zien of deze 'Stem&Beeld' als zorgaanbieder erkennen. 
  • Komt u er niet uit, wat ik goed kan begrijpen, dan help ik graag om het uit te zoeken, en vaak kan ik samen met de verzekering helder krijgen hoeveel er wordt vergoed. (zie ook hieronder en de pagina "Praktijkgegevens".
  • Wanneer u reeds in ambulante behandeling bent bij een psychotherapeut of psychiater, kunt u overleggen of u kunt worden doorverwezen naar een traject bij Stem&Beeld. Soms wordt deze therapie dan vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Welkom met vragen hierover.

 

Tarieven vanaf januari 2018 .

Een oriëntatiegesprek is € 20,00 contant te voldoen.

U kunt met mij overleggen over een aangepaste betaalregeling als betaling ineens te moeilijk is. Wilt u een eindverslag over UW traject dan breng ik een uur in rekening. Over coaching wordt nog 21% BTW extra berekend.

  • Particulier uurtarief: € 75,00 per uur.
  • Studenten en U-pas houders voor € 64,00 per uur.
  • Particulier tarief op zaterdag in overleg voor € 85,00 per uur.
  • Coachingtarief volgens zakelijke offerte, waarbij de naam van het betalende bedrijf op de rekening komt.

 

Disclaimer: aan (eventuele fouten in) bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.